Snel naar:

Contact gegevens:

Telefoon:
06-15316518
E-Mail:
info@bigbangshow.nl

meer contact informatie

Over Sounds Good

Logo Sounds GoodSounds Good verzorgt DJ's en drive-in show's door heel Nederland (en daarbuiten). Sounds Good is onderdeel van Licht- & Geluidsbedrijf Big Bang Showproductions. Big Bang levert al vele jaren diensten op het gebied van DJ's en drive-in shows. Sinds 2011 worden drive-in shows van het hoogste niveau uitgevoerd onder de nieuwe naam "Sounds Good".

Sounds Good is een professioneel bedrijf dat de kwaliteit hoog wil houden. En dat merkt u! Een show boeken bij Sounds Good betekent onder andere:

  • Een ruime keuze uit standaard set met vele extra's. Maar ook maatwerk is mogelijk!
  • Alle prijzen vermeld inclusief BTW, dus geen vervelende verassingen achteraf.
  • Zeer professionele apparatuur in goede staat.
  • Nette afwerking, geen overbodige kabels en een chique uitstraling.
  • Professionele DJ's met zeer veel ervaring en een uitgebreide collectie.

Alleen op deze manier kunnen we er voor zorgen voor tevreden klanten, zodat u ook kunt zeggen over alle aspecten: "Hey, that sounds good!".

DJ's & technici

Technicus bij een lichttafel.Sounds Good maakt gebruik van een team van zeer ervaren DJ's en licht- & geluidstechnici. Stuk voor stuk professionals met aantoonbaar veel ervaring in het vak, een representatief voorkomen en goede manieren.

De DJ's van Sounds Good beschikken allemaal over een legale collectie met muziek voor alle leeftijden en smaken. Door ervaring, feeling met het publiek en variatie in de muziek zorgen zij ervoor dat alle gasten een leuke avond hebben.