Snel naar:

Contact gegevens:

Telefoon:
06-15316518
E-Mail:
info@bigbangshow.nl

meer contact informatie

Bedrijfsfeesten

bedrijfsfeest Een bedrijfsfeest versterkt de band binnen uw bedrijf en zorgt voor de noodzakelijke ontspanning. Ook kan het de ideale aanvulling zijn op een congres of teambuilding activiteit. Bij Sounds Good boekt u de leukste DJ's en Drive-in Shows, van 50 tot 5000 man. Reeds velen bedrijven gingen u voor tot volle tevredenheid.

gezelligheid op een bedrijfsfeest De drive-in shows van Sounds Good zijn uitstekend geschikt voor berijfsfeesten. Door het aanbod van verschillende shows en extra opties zit er bijna altijd wel iets voor u tussen. Heeft u echter speciale wensen of wilt u de locatie optimaal bij de show betrekken? Kijk dan vooral eens naar de drive-in shows op maat!

Drive-in show "Compact"

Op MaatTot 150 personenDe Compact Show bevat alle elementen die nodig zijn voor een gezellig feest. Deze show wordt veel geboekt voor de kleinere ruimtes waar geen ruimte is voor drive-in show "DeLuxe". Ook voor het krappere budget of als u een eenvoudige show wenst is dit de ideale show.

Lees meer...

€ 425,- inc. btw (€ 357,14 ex. btw)

Drive-in show "DeLuxe"

Op MaatTot 250 personenDrive-in Show DeLuxe is onze meest geboekte show. Een complete show met alles er op en er aan. Een chique uitstraling, een goede geluidssset en diverse spectaculaire lichteffecten maken dit de ideale drive-in show voor alle feesten.

Lees meer...

tot 150 personen: € 650,- inc. btw (€ 546,22 ex. btw)

tot 250 personen: € 775,- inc. btw (€ 651,26 ex. btw)

Drive-in show "Spectacular"

Op MaatTot 500 personenVoor de grotere feesten hebben we een show samengesteld die een diepe indruk achter zal laten bij uw gasten. Een imposante lichtshow en perfect geluid zorgen voor een geweldige feestset.

Lees meer...

tot 250 personen: € 950,- inc. btw (€ 798,32 ex. btw)

tot 500 personen: € 1075,- inc. btw (€ 903,36 ex. btw)

Drive-in Show "Op maat"

Op Maatvan 10 tot 1000 personenHeeft u speciale wensen of een bijzondere locatie? Of een feest voor meer dan 500 personen? In dat geval biedt de Drive-in Show "op maat" uitkomst!

Doordat Sounds Good onderdeel is van een Licht & Geluidsbedrijf (Big Bang Showproductions) hebben we alle expertise in huis om iedere locatie om te toveren in een ideale feestlocatie, in de sfeer of stijl die u wenst!

Lees meer...

Allround DJ

DJ Foto: Cor SimonIs op de locatie al een professionele licht & geluid installatie aanwezig? Dan hoeft u niet een hele drive-in show te boeken, maar alleen een losse DJ te huren. De DJ neemt dan alleen een eigen muziekcollectie mee. De DJ's van Sounds Good zijn echte professonals met veel ervaring en een brede collectie.

Lees meer...

€ 225,- inc. btw (€ 189,08 ex. btw)