Snel naar:

Contact gegevens:

Telefoon:
06-15316518
E-Mail:
info@bigbangshow.nl

meer contact informatie

Drive-in Show "Op maat"

Op MaatHeeft u speciale wensen of een bijzondere locatie? Of een feest voor meer dan 500 personen? In dat geval biedt de Drive-in Show "op maat" uitkomst!

Doordat Sounds Good onderdeel is van een Licht & Geluidsbedrijf (Big Bang Showproductions) hebben we alle expertise in huis om iedere locatie om te toveren in een ideale feestlocatie, in de sfeer en stijl die u wenst!

Op Maat De mogelijkheden van een drive-in show "Op maat" zijn zeer uitgebreid. De show wordt dan compleet afgestemd op de locatie, het thema, het publiek en uiteraard uw wensen. Tot de mogelijkheden behoren onder andere:

  • Lichtontwerp aangepast aan de locatie en toepassing
  • Uitlichten van de locatie of omgeving met bijvoorbeeld vloerspots
  • Special effects zoals lasers of rookpluimen
  • Geluid voor artiesten of toespraken

Op Maat Het is mogelijk om een allround DJ van Sounds Good de muziek te laten verzorgen, maar uiteraard is het ook mogelijk dat uw eigen DJ achter de draaitafels plaatsneemt.

Voor feesten van meer dan 500 personen wordt er altijd een drive-in show op maat ontworpen. Vanzelfsprekend is het niet mogelijk om een vaste prijs te vermelden voor een drive-in show op maat, maar voor elk feest maken wij eerst een vrijblijvende offerte. Neem daarom snel contact met ons op en u zult zien dat de prijs reuze meevalt!